Logo

Syltede grisehaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

grisehaler
salt
peberkorn
laurbærblade

Grisehalerne skrabes rene og skylles grundigt og skoldes.
Læg halerne i en gryde, og hæld så meget vand ved, at de er dækket. Kom salt, peberkorn og laurbærblade ved og bring det i kog.
Lad halerne koge ved svag varme i en times tid til de er møre.
Tag halerne op, og flæk dem på langs, hvis slagteren ikke har flækket dem.
Læg halerne i et halvdybt fad, si suppen og hæld den over halerne til de er helt kolde og suppen stivnet til gele.
Byd groft rugbrød, sennep og syltede rødbeder til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her