Logo

Svinekød med grønsager i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Antal personer: 4

400 g svinekød i strimler
1 bdt broccoli
250 g champignon
3 gulerødder
3 forårsløg
4 tsk sojasauce
salt og peber
jordnøddeolie
Marinade:
2 tsk brun farin
4 tsk sojasauce

Rengør grønsagerne. Broccoli deles i små buketter og champignon og forårsløg skæres i skiver. Gulerødderne skrælles og skæres i strimler.
Bland marinaden i en skål og læg kødet heri.
Marinaden med kødet stilles i køleskabet i ca. 1 time.
Opvarm wokpanden og tilsæt olie. Steg kødstrimlerne i 2 til 3 min. Tag kødet op og læg det på en tallerken.
Hæld olie i wokpanden. Steg grønsagerne ca. 2 min. under konstant omrøring.
Tilsæt igen kødet under stadig omrøring.
Sojasaucen hældes ved og der smages til med salt og peber.
Serveres med nudler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Penge kontanter, kan vi undvære dem?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her