Logo

Vaniljehorn 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
200 g smør
2 spsk vaniljesukker
Desuden: Melis
 
Tænd for ovnen og stil den på knap 200ºC Hvedemel, smør og vaniljesukker
æltes sammen på bordet med hænderne eller i en skål med dejkroge.
Det skal gå ret hurtigt, så dejen ikke bliver for blød.
Man kan evt. stille den i køleskabet, så den køler lidt, inden den skal
rulles ud.
Del dejen i flere stykker der rulles ud til pølser.
Gør pølserne lidt spidse i enderne og buk dem, så de får form som små
horn.
Hornene lægges på en velsmurt bageplade og bages i ovnen 12-15 min.
De skal være svagt lysegule.
Mens hornene stadig er varme, triller man dem forsigtigt i melis og
lægger dem til side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her