Logo

Rabarberkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 4-5 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

½ kg tynde rabarber
125 g sukker
1 stang vanilje
2 dl rasp
½ dl sukker
50 g smør
25 g hakkede mandler
2 ½ dl piskefløde
gelé

Skær rabarberstilkene i 1-2 cm lange stykker.
Bland dem med sukker og kom i en gryde med 1 flækket vaniljestang.
Lad det mørne ved svag varme.
Lad kompotten svale.
Bland rasp og sukker og rist det gyldent i smør på en pande.
Tag det af panden og bland hakkede mandler i.
Læg rasp og rabarberkompot lagvis i en skål eller i portionsglas.
Pynt med flødeskum og geléklatter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her