Logo

Gratineret hakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer

400 gr hakket oksekød
blandede hakkede krydderurter, fx. persille, dild og estragon
2 spsk økologisk cremefraiche 38%
1 pasteuriseret æggeblomme
2 tsk dijon sennep

Tilberedning:
Form kødet til to hakkebøffer og steg dem i lidt varm olie på en pande. Steg kødet ca. 4-5 minutter på hver side. Pisk cremefraiche med æggeblomme, sennep og krydderurter. Krydr med salt og peber. Fordel den grønne creme henover kødet og gratiner det under en varm grill i 4-5 minutter. Server evt. med en grøn salat.
En anderledes og frisk måde, at servere sin hakkebøf på.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her