Logo

Porretærte med skinke og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en lækker og nem tærte med porre, skinke og mandler. Tærten kan for eksempel bruges til frokost, brunch, aftensmad eller natmad. Server den gerne med en lækker grøn salat.

Tærtedej:
50 g grahamsmel
50 g fint hvedemel eller 100 g fuldkornshvedemel
50 g margarine
½ dl vand
salt

fyld:
600 g porrer
100 g skinke
2 æg
2 dl vand
salt
peber
25 g mandler
*

Margarinen smuldres i hvedemel og salt, og æltes sammen med vand.
Dejen hviler evt. ½ time i køleskab.
Dejen trykkes ud i en smurt tærteform, bunden prikkes med en gaffel og forbages i ca. 15 min. ved 200ºC.
Porrerne renses, skæres i skiver og koges i letsaltet vand ca. 4 min.
Hældes i en sigte og drypper godt af.
Skinken skæres i strimler og fordeles sammen med porrerne på den forbagte bund.
Æg, vand og krydderier piskes let sammen og hældes over.
Mandlerne lægges øverst, og tærten bages ved 200ºC i 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 9.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her