Logo

Surbrødsflütes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl lunken vand
20 g gær
½ dl kærnemælk
½ tsk salt
125 g sigtemel
125 g hvedemel
2 tsk kommen

Opløs gæren i vandet.
Tilsæt kærnemælk, salt, halvdelen af melet og kommen.
Ælt dejen godt. Ælt efterhånden mere hvedemel i, til dejen slipper.
Form to dejpølser i pladens længde.
Lad dem hæve tildækket et lunt sted ca. 15 minutter.
Lav skrå snit med 5 cm. afstand.
Bag brødene ca. 15 – 20 minutter ved 225°C.
Stil folieform med vand i bunden af oven, mens brødene bages.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her