Logo

Kylling i fad med bacon og fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
10 skiver bacon
½ liter piskefløde
peanuts
salt, peber, karry
 
Kog kyllingen til kødet slipper skroget.
Pil kyllingen og del kødet ud i små stykker og fordel det i et ovnfast fad. Drys med salt, peber og karry efter smag.
Steg baconskiverne og fordel dem over kyllingekødet.
Drys med peanuts. Pisk fløden og fordel flødeskummet over kyllingen.
Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min. ved 200ºC.
Flødeskummet skal være smeltet og ligge som et gyldent brunt lag.
Serveres med ris og flûtes.
 
Tips: Retten kan med fordel tilsættes cocktailpølser. I stedet for en
hel kylling kan anvendes fx. kyllingebryster.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her