Logo

Nakkekoteletter med honning og chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 nakkekoteletter
1-3 spsk honning
125 g champignon
paprika
30 g smør
4 spsk mango chutney
suppe eller rødvin
hvedemel
perleløg

De fire nakkekoteletter skæres ud i 2x2 cm store firkanter, drysses med paprika og vendes i hvedemel.
I en pande smeltes smørret og kødet brunes heri.
Efter bruningen tilsættes honning og mango-chutney.
Tilsæt lidt rødvin eller suppe.
Låg lægges på og kødet gives ca. 10 min ved svag varme.
Rens og halver champignonerne.
Kom dem på panden og lad dem stege med i fem minutter.
Kom evt. nogle perleløg sammen med champignonerne.
Smages til med lidt peber og/eller mango-chutney.
Løse ris er velegnede til denne ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her