Logo

Rødspætte, helstegt med spinatcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 hele flåede friske rødspætter
250 g renset spinat
2 dl piskefløde
1 tsk dijonsennep
1 bdt frisk koriander
saft fra ½-1 lime
smør til stegning
salt og peber

Varm lidt smør på en pande og steg fisken ca 7 - 8 minutter. Tag fisken fra og hold den lun. Kom spinat i en gryde med fløde og sennep. Krydr med salt og peber. Lad det simre 2 minutter. Smag til med lime, plukket koriander, salt og peber. Server til den dejlige stegte fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her