Logo

Grundopskrift for fin fløde-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æggeblommer
5 spsk flormelis
½ piskefløde
 
Rør æggeblommerne skummende med flormelis, pisk fløden stiv og vend den
forsigtig i.
Hæld cremen i en form og stil den i fryseren et par timer.
Skrab isen fra formens side et par gange i begyndelsen af frysetiden, så
den ikke krystalliserer.
1-2 tsk vanilje eller anden smagsstof kan tilsættes denne grundopskrift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her