Logo

Fiskefrikadeller med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

400 g fiskefileter

2 æg

2 spsk citronsaft

2 tsk reven citronskal

1 dl piskefløde

¾ dl hvedemel

salt og peber

 

Fiskefiletkødet, der er benfri, kommes i mindre stykker på en foodprocessor sam­men med de øvrige ingredienser, og far­sen røres godt sammen.

Frikadellerne for­mes med olieret ske og steger på panden i lidt smør ca. 1 ½ minut på hver side.

Fiskefars bør helst bruges samme dag.

Af denne portion fiskefars kan der også laves fiskeboller, der i stedet for at blive stegt formes med en teske og koger møre i let­saltet vand.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her