Logo

Stikkelsbærfool

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g nippede stikkelsbær
50 g sukker
6 spsk Baume de Venise eller medium sherry
2 æggeblommer
2 æggehvider
3 dl piskefløde
 
Kog stikkelsbær og sukker under omrøring til en tyk mos for svag varme.
Lad den afkøle, smag den til med vin og rør æggeblommerne i.
Pisk æggehvider og piskefløde til tykt skum – i hver sin skål – og vend begge dele i den kolde stikkelsbærmos.
Fordel desserten i portionsglas eller anret den i en skål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her