Logo

Kalkunbutterfly med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 peberfrugt
4 kalkunschnitzler
0,8 spsk olivenolie
50 g Høng Himmelblå
200 g pastaskruer
1 stk rødløg
150 g spinat, frisk

Schnitzlerne brunes af og flækkes.
Spinaten skylles, ribbes og svitses af i en lille smule smør og lidt salt og peber.
Spinaten lægges sammen med lidt ost i schnitzlen før det bages i ovn ved 170ºC i 10 minutter.
Serveres på pastasalat af rødløg, peberfrugt i tern og pastaskruer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her