Logo

Passionssorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. vand
300 g sukker
1 stang polynesisk vanilje
¼ ingefær, frisk
10 friske passionsfrugter

Vand, sukker, ingefær og den udskrabede vaniljestang bringes i kog og tages af. Vanillestang og ingefær tages fra. Passionsfrugterne skæres over og skrabes ud i sukkerlagen. Det køres i ismaskine og vupti!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her