Logo

Choko-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g kvark 5%
2 tsk flydende sødemiddel
2 tsk cacao
vanilje
1 dl piskefløde

Kvarken røres med sødestof og cacao, æggeblommen tilsættes, der smages til med vanilje, piskefløden, som er pisket stiv, tilsættes og til sidst den stiftpiskede æggehvide.
Kommes i en form med låg og fryses.

Nemt og simpelt og så kan man spise alt det man vil uden det feder ret meget!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her