Logo

Yoghurtisparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. yoghurt naturel
0.25 l. piskefløde
1 vaniljestang
250 g sukker - eller 250 g Atwel sødemiddel.
 
Yoghurten og sødemiddel/sukker røres sammen med vaniljemarven.
Lad det hvile i ca. 15 minutter.
Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i yoghurten.
Den fryses i forme eller køres på ismaskine.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her