Logo

Tomat Monegasque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


6 tomater,
1 dåse tunfisk (naturel),
2 hårdkogte æg,
2 miniløg,
ca. 2 spsk mayonnaise,
citronsaft,
cayennepeber,
2 spsk fintklippet dild.

Et låg skæres af tomaterne (stilk18 enden og tomatkødet tages ud, og kernerne fjernes. Olien hældes fra tunfisken, æg og miniløg hakkes, og det hele samles med tomatkødet og mayonnaisen. Smages til med citronsaft, et nip cayennepeber og dild, og toppes i tomaterne. Anrettes på et fad, dækket med strimlede salatblade.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her