Logo

Poussiner med rabarberchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 poussiner
1 spsk olivenolie
rabarber
1 spsk reven ingefær
60 g rørsukker
1 stk spidskål
125 g mager rygeost
1 bundt rød basilikum
Salt
peber
rørsukker
evt. citronsaft

Poussinerne:
Poussinerne renses, brunes i olivenolie, krydres med salt og peber og steges, sammen med basilikum, i ovnen ca. 35 minutter ved 180ºC.
Når lårene let går fra skroget og saften fra fuglen er helt klar, er poussinen gennemstegt.

Raberberchutney:
Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm. tykke skiver.
Dampkog rabarberne med 1 dl vand, rørsukker og ingefær, til de er møre og konsistensen er som kompot.
Tilsmag med salt, rørsukker og evt. lidt citronsaft.

Spidskål:
Del kålen i fire og fjern stokken.
Damp kålen i en gryde med salt, 50 g rygeost og lidt vand i ca. 2-3 minutter.

Server poussinerne med rabarberchutney, kål og den resterende rygeost.
Pynt med et par basilikumblade

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her