Logo

Omelet med krabbekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omeletter er nemme og hurtige at lave. De kan for eksempel spises som en let frokostret, som morgenmad og til brunch. Her laves de dejlige omelet med krabbekød for at gøre den lidt anderledes.

 

3 æg
1 tsk havsalt
friskkværnet sort peber
1 bdt forårsløg skåret diagonalt i 1 cm skiver
100 g krabbeklokød
olie til stegning

Pisk æggene sammen.

Varm en pande op og tilsæt lidt olie.
Sauter forårsløgene ved middel til høj varme i 1 minut.
Skru ned for bluset, fjern løgene, tilsæt lidt ekstra olie og hæld æggemassen på panden.
Lad æggene sætte sig en smule i bunden og fordel krabbekød og forårsløg i midten af omeletten.
Lad æggemassen sætte sig lidt mere, og tip top og bund ind over fyldet.
Gentag med de to sider, så omeletten bliver rektangulær.
Varm omeletten igennem, til den er gylden på top og bund.
Server med japansk sojasauce og evt. lidt rucola.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her