Logo

Stegte vagtler med kalvebacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 franske vagtler
4-6 skiver kalvebacon
20 g smør
1 ½ dl bouillon
1 ½ dl hvidvin
lidt sauce jævner
 
Tilbehør:
Røgede macadamia nødder
½ savojkål
10-20 marinerede hvidløg
10-20 sorte oliven
 
Rens vagtlerne og ombind dem med kalvebacon.
Brun vagtlerne i en gryde i smørret. tilsæt bouillon og hvidvin til retten og
lad vagtlerne mørne heri 15-20 min. eller til de er møre.
Tag vagtlerne op og jævn saucen let med sauce jævner og varm de
fintsnittede savojkål, hvidløg og oliven 5 min. i saucen.
Server med lune flûte eller bagte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her