Logo

Spegesild med dild 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spegesildene renses, fileteres og skæres i ensartede stykker på skrå, hvorefter de udvandes. Tages op, løber af og anrettes. 1 stort løg skæres i skiver og koges med et par stykker hugget sukker i 1 dl vineddike, og fjernes derefter fra lagen, der afkøles og tilsættes 1 bdt dild og 2 stilke timian. Lagen hældes over sildene og henstår i mindst 3 timer. Serveres med hakket løg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her