Logo

Gammeldaws julesylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3,5–4 kg nakkefilet eller svinebov
750 g hakkede løg
1.5-2 spsk knust allehånde
4 stk laurbærblade
3 hele løg
2-3 tsk stødt sort peber
Salt efter smag
 
Svinekødet skæres i grove tern, dækkes med koldt vand, sættes over at
koge, skummes.
Tilsættes de 3 hele pillede løg (evt. 4-5 gulerødder, kan senere bruges til pynt i bunden af sylten).
Laurbærbladene og lidt salt, koger over svag varme, til kødet er så mørt, at man kan skille det med en gaffel.
Kødet tages op, skæres eller rives i små tern eller stykker.
Suppen koges nu ind til ca. halvdelen med de hakkede løg, når løgene er
møre, tages de op og blandes med kødet, tilsættes allehånde, peber.
Salt efter smag.
Kommes i forme, presses meget lidt, overhældes med væden, til kødet er
dækket, står koldt i ca. et døgn.
 
Tips: Serveres med groft rugbrød sennep og rødbeder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her