Logo

Kalvegryde i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skært kalvekød
1 lille ds champignon
1 lille løg
40 g fedt eller margarine
1 spsk hvidvin
¼ l. hvidvin
salt og peber

 
Puds kødet pænt af og skær det i ca. 2 cm store tynde skiver med en skarp kniv.
Brun fedtstoffet i den åbne gryde og læg kødet i.
Vend det hurtigt, det skal ikke brunes, kun få en hvidlig overflade.
Kom det hakkede løg i og svits det med et øjeblik.
Drys hvedemel over.
Spæd med hvidvin, evt. lidt champignonvand eller suppe.
Smag til med salt og peber og kom champignonerne i.
Luk gryden og kog ca 6 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her