Logo

Kartoffelgratin med shawarma

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g Shawarma, Danish Prime
2 kg Kartofler - kogte skiver
3 Peberfrugter - strimler
300 g Syltet agurk - tern
5 Løg
600 g Ost - tern (Danbo eller lign.)
8 Æg
4 dl Mælk
1 dl Piskefløde
Salt

Kartofler, peberfrugt, agurker, løg, ost og shawarma blandes og kommes i et ovnfast fad. Æg mælk og fløde piskes sammen, smages til med salt og hældes over kartoffelmassen.
Sættes i en 200°C varm ovn i 25 min.

Serveres med salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her