Logo

Carpaccio 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g oksemørbrad (evt. skåret i tynde skiver af slagteren)
4 spsk olivenolie
2  citroner
50 g parmesan eller grana-ost i et helt stykke
1  salathoved fx. rucola-salat
½ kg gødt brød

Skær oksemørbraden i pålægstynde skiver- få evt. slagteren til at gøre det på pålægsmaskinen.
Anret kødskiverne på et fad eller på 4 tallerkener.
Fadet eller tallerknerne smøres først med lidt olivenolie.
Krydr kødskiverne med salt og peber.
Hæld olivenolie og citronsaft over kødskiverne og drys med høvlet parmesan eller grana-ost.
Server frisk salat og brød til  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her