Logo

Kylling med auberginer i tagine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med auberginer i tagine

1 grydeklar kylling, ca. 1,2 kg

2 løg

5 spsk olivenolie

2 tsk stødt ingefær

1 tsk stødt kanel

2,5 dl hønsebouillon

8 safrantråde

½ bdt. frisk koriander, hakket

½ bdt. frisk persille, hakket

2 auberginer

15 soltørrede tomater

salt og peber

 

Del kyllingen i 6 stykker.

Pil, og hak løgene.

Varm 3 spsk olie op i tagi­nen og svits løgene heri.

Tilsæt ingefær og kanel, og lad dem stege med et øjeblik.

Kom kyllingestykkerne i, og brun dem.

Hæld bouillon ved, og rør smuldret safran og krydderurter i.

Lad blandingen simre under låg i ca. 50 min.

Gør auberginerne i stand, og skær dem i skiver.

Bred dem ud og drys dem med salt.

Lad dem trække i 20 min, og dup dem så tørre.

Pensl dem med resten af olien, og steg dem på en bageplade i ca. 6 min på hver side under den varme grill.

Udblød tomaterne i varmt vand.

Tag de færdige kyllingestykker op af taginen, og hold dem varme.

Bring saucen i kog, og kom aubergineskiverne i bortset fra 10 stykker.

Lad tomaterne dryppe af, skær dem i tern, og lad dem stege med i 5 min.

Anret kyllingestykkerne med saucen og aubergineskiver.

Server sprødt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her