8 poussiner
¾ kg kartofler
12 fed hvidløg
4 pastinakker
salvie
rosmarin
timian
olivenolie
Kog kartofler og hvidløgsfed sammen.
Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af.
Skræl pastinakkerne og skær dem på langs tre gange.
Riv blade ne af krydderurterne og læg dem i en skål.
Læg pastinakkerne ned til krydderurterne og krydr med salt og peber.
Tilsæt lidt olivenolie. Bland det hele godt.
Poussinerne farseres med kartofler, rosmarin og hvidløg.
Skær rosmarinstilkene skråt af, så de fungerer som små spid, og luk poussinerne med dem.
Læg poussinerne i et ovnfast fad med pastinakker rundt om.
Krydr med salt og peber.
Fadet sættes i en 225°C varm ovn i 45 minutter.
Læg lidt røget bacon over poussinerne, lige inden de tages ud af ovnen.