Logo

Farserede poussiner med pastinakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 poussiner
¾ kg kartofler
12 fed hvidløg
4 pastinakker
salvie
rosmarin
timian
olivenolie

Kog kartofler og hvidløgsfed sammen.
Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af.
Skræl pastinakkerne og skær dem på langs tre gange.
Riv blade ne af krydderurterne og læg dem i en skål.
Læg pastinakkerne ned til krydderurterne og krydr med salt og peber.
Tilsæt lidt olivenolie. Bland det hele godt.
Poussinerne farseres med kartofler, rosmarin og hvidløg.
Skær rosmarinstilkene skråt af, så de fungerer som små spid, og luk poussinerne med dem.
Læg poussinerne i et ovnfast fad med pastinakker rundt om.
Krydr med salt og peber.
Fadet sættes i en 225°C varm ovn i 45 minutter.
Læg lidt røget bacon over poussinerne, lige inden de tages ud af ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her