Logo

Udbening af fjerkræ

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Læg fuglen med brystet nedad
Skær med en skarp kniv ned langs rygsøjlen
Lad kniven følge skroget hele vejen rundt til brystbenet, skær igennem leddene ved lår og vinger
Skrab kødet på overlårene fri af benet og skil det fra underlåret i leddet
Skrab ligeledes kødet af benet ved det øverste vingeled og skær benet fri af resten af vingen i leddet
Den udbenede fugl kan efter farsering rulles sammen i alufolie eller sys sammen i ryggen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her