Logo

Kiwifromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 blade husblas
3 kiwi
2 æg
2-3 spsk sukker
2-3 spsk æblemost eller citronsaft
2 dl piskefløde
Pynt: kiwi eller mandariner

Læg husblasen i blød i koldt vand i mindst 5 min. Skræl og mos kiwifrugterne med en gaffel eller findel dem på blender. man kan også halvere frugterne og skrabe frugtkødet ud med en teske.
Del æggene og pisk æggeblommerne hvide og luftige med sukkeret. Tag den udblødte husblas op af vandet og smelt den i æblemost eller citronsaft. Tager kun et øjeblik.
Bland kiwifrugten og husblasen i æggeblandingen. Rør godt. Pisk fløde og æggehvider hver for sig.
Rør forsigtigt først flødeskummet og derpå æggehvideskummet i blandingen. Hæld fromagen i en skål, når den kan "bære" sig selv, dvs. lige før den er blevet helt stiv. Stil den i køleskabet.
Pynt med kiwi og eventuelt med mandarinfileter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her