Logo

Kanelmedaljer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørdej (2 portioner):
200 g smør eller margarine
300 g hvedemel
100 g sukker
1 æg
4 tsk kanel
chokolade
piskefløde
 
Margarinen smuldres i melet og kanelet, ægget tilsættes.
Dejen æltes godt sammen og stilles til hvile i ca. ½ time.
Dejen rulles tyndt ud og stikkes ud til medaljer med et rødvinsglas.
Medaljerne bages ved 200ºC i 6 minutter.
Halvdelen af de bagte medaljer drysses med revet chokolade og sættes i
ovnen yderligere 2 min. ved 200ºC.
Piskefløden piskes til flødeskum som bruges til at lægge medaljerne sammen med.
1 medalje uden chokolade i bunden, flødeskum, og til sidst 1 medalje med chokolade øverst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her