Logo

Morten boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l vand
90 g gær
20 g salt
30 g sukker
1000 g hvedemel
 
Først smulres gæren i vandet, så kommes salt og sukker i, det røres i en maskine, og så kommes melet i.
Først skal det hæve en time, så skal de formes, og så skal de efterhæve 30
min.
Kan bruges til flûtes, pizza, chokoladeboller m.m.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her