Logo

Tortilla krydret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En æggekage, som den laves ved Middelhavet. Det er særlig nemt, hvis du har nogle kartofler tilovers fra dagen i forvejen

En æggekage, som den laves ved Middelhavet. Det er særlig nemt, hvis du har nogle kartofler tilovers fra dagen i forvejen

 

faste kartofler

courgetter

1 løg

1 fed hvidløg

3 æg

mælk

salt, peber

½ tsk rosenpaprika

4 spsk (oliven)olie

2 spsk mandelflager

*

A. Kartofler skylles og koges i letsaltet vand.

Courgetter gøres i stand og skæres i tynde skiver.

Løg og hvidløg hakkes.

Æg, mælk, lidt salt, peber og ½ tsk rosenpaprika piskes sammen.

 

B. Kartoflerne pilles og skæres i skiver.

2 spsk olie varmes op på en slip let-pande.

Courgetter, løg, hvidløg og 2 spsk mandelflager steges let, krydres med salt og peber og tages op.

Kartoflerne steges let i 2 spsk olie og krydres med salt og peber.

Courgetteblandingen kommes ved og det blandes.

 

C. Æggemassen hældes over.

Lad den stivne (i den forvarmede ovn ved 180˚C /varmluft 160˚C i 20-25 minutter. (Der kan vikles alufolie om pandeskaftet, hvis det er af kunststof.)

Lad tortillaen hvile et øjeblik og vend den så ud af panden.

 

Pr. portion: 22 g protein, 39 g fedt, 32 g kulh. 571 kcal 2396 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her