Logo

Italiensk lever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalvelever i skiver
½ tsk rosmarin
½ tsk oregano
1 spsk olie til stegning
Salt
peber
1 spsk hakket persille

Leveren drysses med krydderier og trækker i ½ time. Steges derefter 2-3 minutter på hver side. Krydres med salt og peber. drysses tilsidst med persille og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her