Logo

Gammeldags sukkerkringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
250 g smør
1 spsk eddike
ca. 1 dl kold kærnemælk
Pynt:
Æggehvider og tesukker

Alt hakkes sammen til en grynet masse, æltes derefter til en fast dej, der lægges koldt i nogle timer, men gerne længere.
Derefter deles dejen, hver del rulles ud, og med en klejnespor afstikkes den til 1 cm brede strimler, der formes til ikke for små kringler, som pensles med æggehvider og dyppes i det grove tesukker.
Bages ved kraftig varme, 250°C, i 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her