Logo

Sild, stegte, hollandske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses, befris for ben og hoved. Drysses med salt og peber, vendes i hvedemel og steges i smør. Hertil serveres rødkål, der er kogt med æbler og krydret med muskatnød; eller sildene serveres med æble- og kartoffelpure.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her