Logo

Spinatbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
6 dl lunkent vand
1 tsk salt
250 g frossen hk. spinat
800-950 g hvedemel

Der laves to portioner dej, en hvid en grøn:
Tø spinaten op og varm den op sammen med 2 ½ dl vand.
Rør 25 g gær ud heri, tilsæt ½ tsk salt og ca. halvdelen af melet.
Ælt og lad den hæve 30-40 min.
Ælt resten til den hvide dej og lad den hæve 30-40 min.
Del de to deje i to stykker hver og rul dem ud til rektangler.
Læg dem sammen to og to - grøn og hvid - og rul dem sammen.
Efterhæver på pladen med samlingen nedad 20 min.
Rids med en kniv og bag nederst i ovnen ca. 15 min. ved 250º.
Skru ned til 175º og bag endnu 20 min.
Fryse-egnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her