Logo

Coniglio in peperonata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kanin
80 g spæk
3 fed hvidløg
4 spk. olivenolie
1 kvist timian eller rosmarin
2,25 dl bouillon
3 store grønne paprika
5 sardin- eller ansjosfileter
4 spk. hvidvinseddike

Del kaninen i 8-10 stykker, tør dem og gnid dem med salt, peber og hvidløg.
Skær spækket i små terninger og rist dem på en pande.
Sæt dem til side.
Tilsæt olivenolie til det smeltede fedt fra ristningen af spækket.
Lad olien blive varm. Læg kødet i og brun godt.
Tilsæt bouillon og timian.
Vask paprikaerne, fjern det hvide og skær i ca 1 cm tykke strimler. Skyl fiskene, tør dem og hak dem.
Varm 2 spk olie i en pande og pres 2 fed hvidløg i, hæld vineddike over, kog op og lad halvdelen koge ind. Rør fisk i.
Hæld blandingen over kødet og lad det trække i yderligere 15 minutter.
Lad det hele småsnurre til kødet er mørt.
Smag saucen til med salt og peber.
Drys spækterningerne over.
Serveres til pasta eller løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her