Logo

Fyldte æbler eller pærer - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer. Trykkoger: 2-4 min. - alm. gryde: ca. 10 min.

# Ingredienser

6 æbler eller pærer
4 spsk sukker
1 dl vand

Fyld:
100 g smør
4 spsk sukker
50 g nødder/mandler, finthakket
evt. 25 g cocktail bær, hakket

* Tilberedning

Skræl frugterne, lad stilken blive på pærerne.
Gnid dem med citronsaft eller læg dem i vand med eddike, efterhånden som de skrælles.
Halver æblerne på langs og pærerne på tværs.
Fjern kærnehuset.
Rør fyldet sammen og fordel det i frugterne.
Lad æblerne være halve. Sæt toppen på pærerne.
Brun sukkeret i gryden, tilsæt vandet og giv det et opkog.
Anbring frugterne i karamelsaucen.
Trykkog æbler 2 minutter og pærer 3-4 minutter - afkøl hurtigt.
Tag frugten forsigtigt op på serveringsfadet.
Kog karamelsaucen lidt ind, tilsæt evt. 2 spsk fløde og hæld det over frugterne.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her