Logo

Parteret kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkun, ca 2 kg
1 æg
3 spsk mælk
2 tsk revet løg
7 dl cornflakes
½ tsk hvidløgspulver
1 ½ dl margarine
Groft peber fra kværn

Del en optøet minikalkun i 10-12 pæne stykker.
Pisk 1 æg sammen med 3 spsk mælk, groft peber fra kværn sammen med 2 tsk revet løg.
Knus 7 dl cornflakes fint og bland det med ½ tsk hvidløgspulver.
Kalkunstykkerne dyppes i blandingen og lægges tæt sammen i en smurt bradepande (men ikke over hinanden) margarinen smeltes og fordeles over kalkunstykkerne, og det hele sættes i en forvarmet ovn i ca 1 time ved 200°C.
Serveres straks med blandet, frisk salat og pommes frites eller kartoffelsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her