Logo

Lakselasagne med rejer og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Super food - sundt lækkert og dejligt slankende ... ikk'

400 g laks

100 g rejer

2 porrer, rå

5 tomater, danske

salt og peber

200 g spinat, hakket, gerne dybfrost

4 dl skummetmælk 0.5 % eller minimælk fra Thise

2 spsk Maizenamel

lidt muskatnød, revet

150 g lasagneplader

4 spsk revet ost

ovnfast fad (20x25 cm)

 

A. Skær porrerne i tynde ringe og skær tomaterne i terninger
Kom grønsagerne i en gryde med lidt vand, damp grønsagerne 5-10 min og smag til med salt og peber

B. Damp spinaten i en gryde, tilsæt ⅔ af mælken, kog mælk og spinat op, jævn saucen med maizenamel rørt ud i resten af mælken
Smag saucen til med salt, peber og muskatnød

C. Skær laksen i tynde skiver
I bunden af et ovnfast fad lægges et lag tomat og porre, derpå lasagneplader, laks, rejer og spinatsauce gentag og afslut spinatsauce og drys med revet ost
Bag lasagnen i ovn ved 180°C i ca. 45 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her