Logo

Poulardbryst med spegeskinke og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 poulardbryster
4 skiver spegeskinke
4 spsk pesto
2 bdt forårsløg
1 lille bdt estragon
4 spsk creme double (48% cremefraiche)
1 spsk Dijon sennep
Salt og peber
 
Smør de fire skiver spegeskinke med pesto og rul dem til ”cigarer”.
På bagsiden af poulardbrysterne løftes den lille bi-filet, og der skærs en lille lomme på langs af brysterne.
I lommen lægges en skinke-”cigar”, den lukkes til med bi-fileten, lægges på en rist og krydres med salt og peber.
Forårsløgene renses og lægges hele i en bakke.
Estragonen plukkes, og bladene hakkes, hvorefter de røres sammen med
creme double og sennep samt smages til med salt og peber.
Sættes i varmluftovn ved 180°C i 30 min. husk at hælde væske ved
kyllingerne og løgene.
(kan laves i en dampovn på kødprogrammet, 90°C og 15 minutter, hvor
poulardbrysterne dampes over forårsløgene, sådan at eventuel saft fra
poulardbrysterne ender i disse.)
Når alt er dampet færdigt, røres forårsløgene sammen med creme doublen og saften fra bakken, og der smages til med salt og peber.
Anret løgene på tallerken, del brysterne i tre stykker og anret dem ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her