Logo

Cloud Cake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8-10 personer)

250 g mørk chokolade, mindst 70% kakao
125 g usaltet smør
2 hele æg
4 æggeblommer
4 æggehvider
175 g sukker
reven skal af 1 appelsin
½ l piskefløde
½ tsk usødet kakao

Smelt chokoladen i mikroovnen eller i vandbad og lad smørret smelte i den varme chokolade.
Pisk hviderne, til de er luftige, og tilsæt derefter 100 g sukker lidt ad gangen under piskning, til massen holder formen uden at være stiv.
Pisk de hele æg og blommerne med 75 g sukker og rør det sammen med chokoladeblandingen og appelsinskal. Bland en god klat af hviderne i og pisk det sammen. Derefter foldes resten af hviderne i.
Hæld dejen i springformen med bagepapir i og bag den 35-40 minutter ved 180ºC. Stil kagen til afkøling i formen på en bagerist. Den synker sammen i midten.
Lige før servering sættes kagen på et kagefad. Pisk fløde til en blød flødeskum og fyld det i krateret i kagens midte. Pynt med kakao hældt gennem en tesi.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her