Logo

Oksekød med frisk basilikum og lange Thai bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g lange Thai bønner
1 spsk vegetabilsk olie
3 fed hakket hvidløg
250 g tyndstegsbøf i tynde skiver
30 friske basilikum blade
2 spsk fiskesauce
2 spsk vand
3- 4 friske røde chili

Skær de lange Thai bønner i 5 cm lange stykker.
Varm olien op i en wok eller stor sauter pande.

Tilsæt hvidløg og oksekød og steg det, til kødet er godt brunet.

Tilsæt hellig basilikum blade , chili og bønner og lynsteg i 1 minut.

Tilsæt fiskesauce og vand og steg i yderligere 1 minut, til bønnerne er kogte, men stadig meget sprøde.

Server retten med dampkogte, lang kornede Jasmin

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her