Logo

Pikante kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke kyllingelår
2 spsk hvedemel
salt, peber, karry, paprika
½ fed hvidløg
1 spsk olie
1 spsk smør
2-3 dl bouillon
2 tsk kinesisk soya
vineddike
1 syrligt æble
1 stykke kogt selleri
1 lille syltet agurk
8 grønne og 8 sorte oliven

 
Tø kyllingelårene op og vend dem i hvedemel, blandet med krydderierne.
Brun dem sammen med knust hvidløg i olie og smør, hæld bouillon og soya ved og smag til med vineddike.
Læg låg på gryden og lad kødet koge næsten mørt.
Tilsæt æblesnitter, kogte selleritern, skiver af syltet agyrk og oliven.
varm det hele godt igennem, jævn evt saucen lidt og smag den til med mere krydderier.
Hældes op i en skål, pyntes med persille og serveres med ris.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her