Logo

Tirami su 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g mascarpone (1)
4 æggeblommer
2 tsk vaniljesukker
250 g biscuit-stænger (2)
1 dl mandellikør
1 dl meget stærk kaffe
2 spsk kakao

Creme: Pisk mascarponen (eller kvark og flødeost) med æggeblommer og vaniljesukker. Halvér vaniljemængden hvis der bruges vaniljekvark.
Læg halvdelen af biscuit-stængerne i bunden af et firkantet fad. Stænk med halvdelen af likøren og kaffen. Hæld halvdelen af cremen over. Dæk med den anden halvdel af biscuit-stængerne. Stænk med likør og kaffe og dæk med resten af cremen.
Sæt fadet i køleskabet nogle timer, eller natten over.
Drys med kakao inden serveringen.

(1)Mascarpone er frisk, italiensk ostemasse. Kan købes hos større, velassorterede osteforretninger og hos delikatesseafdelinger som den i "Mad og vin", Magasin, København. Hvis man ikke kan skaffe mascarpone, kan den erstattes af 250 g vaniljekvark og 250 g flødeost.
(2)Biscuit-stænger: "Boudoirs", Sponge Fingers" eller "Lady Fingers".

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her