Logo

Pasta med lam og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g Pasta Firenze fine reder
olie fra en sprayflaske, svarende til 1 tsk
2-4 fed hvidløg
400 g lam i tern
2 kviste rosmarin
havsalt
friskkværnet sort peber
24 sorte oliven
150 g haricot verts

Pastaen koges som anvist på emballagen.
Finthakket hvidløg, lam i tern, hakket rosmarin samt salt og peber sættes over i en gryde med spray af olie.
Når kødet er brunet grundigt, tilsættes oliven og haricot verts.
Retten småsimrer i et par minutter, hvorefter pastaen tilsættes, og retten varmes igennem inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her