Logo

Hindbærfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbærfromage

 

Fromage er en rigtig dejlig dessert, der kan tilberedes i forvejen, så der er lidt lækkert til om aftenen.

Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 2 min. Ikke fryse-egnet. (1 person)

 

#

100 g hindbær

100 g yoghurt

Multisød efter smag

1 blad husblas

*

 

Giv hindbærrene et opkog, hvis de er frosne. Blend hindbær og yoghurt sammen og smag til med Mutisød.

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. og knug væden fra.

Smelt den opblødte husblas over vandbad eller i en mikroovn.

Tilsæt hindbærblandingen og stil fromagen koldt, til den er stivnet.

Pynt med et par hindbær.

 

TIPS: Byt hindbær ud med jordbær eller brombær

 

Kalorier

 

171 kcal

Protein

10 g

(23 %)

Kulhydrat

12 g

(34 %)

Fedt

8g

(43%)

Kostfibre

4g

 

 

ALTERNATIV (hvis du ikke er vægtforskrækket):

 

#

300 g friske eller frosne hindbær
100 g sukker
1 tsk Vanila (vaniljesukker)
4 blade husblas
2½ dl piskefløde, pisket til skum
*


10 store bær pilles fra til pynt.

Resten af bærrene drysses med sukker og Vanila og stilles til saftning.

Husblasen udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og røres i frugten.

Når saften begynder at blive jævn, blandes frugten forsigtigt i flødeskummet.

Fromagen hældes op og pyntes med bær.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her