Logo

Tyttebærparfait uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
¾ dl Hermesetas drys let
½ l. tyttebær
3 dl piskefløde
3 æggehvider

Sauce:
2-3 dl tyttebær
1 ½ dl vand
4 spsk Hermesetas drys let

Pisk æggeblommerne og Hermesetas drys let til skum. Mos tyttebærrene og rør dem i skummet. Pisk fløden og æggehviderne hver for sig og rør dem forsigtigt i tyttebærblandingen. Smag evt. til med lidt mere Hermesetas drys let. Hæld blandingen i en kageform, som er skyllet med koldt vand. Dæk til med folie og sæt den i fryseren natten over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her