Logo

Krydrede karbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svinekød
3 spsk havregryn
2 æg
½-1 dl skummetmælk
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk herbes de provence (krydderi)
½ skive bacon til hver karbonade
1 skive ost til hver karbonade
1 skive tomat til hver karbonade

Sauce:
2 dl fløde (13%)
3 spsk soyasauce
1 dl tomatketchup
1 dl skummetmælk

Alle ingredienserne blandes og røres godt
Farsen formes til bøffer, der lægges i et ovnfast fad
Bages i forvarmet ovn i 20 min
Bacon, tomatskive og ost lægges på
saucen hældes ved
Retten steger videre i 10 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her